Nastavljena akcija pošumljavanja

U Zaovinama je nastavljena druga po redu akcija pošumljavanja požarista koju zajedno sprovode Planeta sport i Nacionalni park Tara.

‘’Akcija pošumljavanja je deo naše posvecenosti drustveno odgovornom poslovanju i to je primer koji želimo da pružimo lokalnoj zajednici. Mi kao odgovorna kompanija tražimo način da deo sredstava usmerimo tamo gde je najpotrebnije. Kada je u pitanju ekologija, odmah smo prepoznali Nacionalni park Tara kao jedno od naših najvećih blaga tako da smo rešili da sredstva od prodaje kesa usmerimo upravo u ovaj projekat  kako bi pomogli da se ova divna planina ozeleni ponovo. Posebno smo ponosni na činjenicu da su djaci iz Osnovne škole u Bajinoj Bašti učestvovali u ovom pošumljavanju’’ rekla je Sandra Todorović marketing menadzer u kompaniji ‘’Planeta sport’’.

Ispred Nacionalnog parka Tara Milica Tomić je izrazila zadovoljstvo zbog  ovogodišnje saradnje sa kompanijom ‘’Planeta sport’’. Kako je rekla, planirano je da se na lokalitetu Suvi bunar posadi 4000 sadnica smrče, na mestu gde je 2012. godine u velikom šumskom požaru izgorela četinarska šuma uglavnom u privatnom vlasništvu.

‘’Nama je bilo posebno zadovoljstvo raditi sa kompanijom ‘’Planeta sport’’. To pokazuje jedan odgovoran odnos i domaćih kompanija da prihod od plastičnih kesa ulažu u zaštitu prirode, što su oni kroz ovaj projekat i pokazali’’ izjavila je Milica Tomić iz Nacionalnog parka Tara.

Ovaj članak je pročitalo 493 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.