Nagrade najboljim učenicima

U sali Skupštine opštine u prisustvu 30-tak najboljih učenika osnovnih i srednjih škola, kao i njihovih roditelja, predstavnici opštine podelili su zaslužene nagrade čestitajući učenicima na izuzetnim rezultatima postignutim tokom školovanja.

Radomir Filipović, predsednik opštine uz iskrene čestitke za ostvarene rezultate rekao je da je želja opštine  da svaki trud učenika tokom njegovog školovanja i ubuduće bude adekvatno i nagrađen.

‘’Drago nam je da iz godine u godinu imamo sve kvalitetnije nagrade za svoje najbolje učenike jer je to svakako motiv više za njihov dalji rad’’, rekao je Filipović.

Učenici generacije u srednjim školama su dobili laptop računare i novčanu nagradu od 10.000 dinara, dok su djaci generacije u osnovnim školama dobili tablet računare i novčanu nagradu u iznosu od takodje 10.000 dinara. Nosioci vukovih diploma dobili sup o knjigu i novčanu nagradu u iznosu od 5.000 dinara. Kako bi podstakli aktivnosti koje vannastavne aktivnosti, nagrade su uručene i učenicima koji su ostvarili izuzetne rezultate na literarnim konkursima.

 Za prvo mesto obezbedjena je novčana nagrada u iznosu od 12.000 dinara, drugo 8.000 dinara i i za treće mesto 5.000 dinara.

Djaci generacije

Ovaj članak je pročitalo 642 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.