Na prodaju zadružne livade

Opština Bajina Bašta oglasila je na prodaju gradsko – gradjevinsko zemljište površine blizu oko dva hektara putem javnog nadmetanja. Reč je o zadružnim livadama pored Osnovne škole Sveti Sava. Kako je ranije izjavio predsednik Opštine Radomir Filipović, na parceli koja je oglašena na prodaju predvidjena je izgradnja otvorenog i zatvorenog bazena.

‘’Već godinu dana kako traju razgovori sa vlasnikom preduzeća Rolomatik koji je i prethodnim vlastima nudio ovu investiciju. Konačno smo precizirali neke stvari. Jedina mogućnost je da mi na tom zemljištu koje je inače predvidjeno za sport i rekreaciju Planom detaljne regulacije izgradimo otvoren i zatvoren bazen’’, rekao je Filipović i dodao da nije postojala mogućnost zakupa.

Takodje je napomenuo da ukoliko Opština do kraja godine izda sve potrebne gradjevinske dozvole, radovi oko izgradnje bazena mogli bi da budu gotovi za šest meseci.

Početna cena licitacije je nešto veća od 50 hiljada evra. Rok za podnošenje prijava je 23. avgust a javno nadmetanje će se održati 26. Avgusta u 10 časova u zgradi Opštine.

Opširnije možete pročitati ovde http://bajinabasta.rs/oglas-o-javnom-nadmetanju-radi-otudjenja-nepokretnosti-u-javnoj-svojini-2-2/

Ovaj članak je pročitalo 1207 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.