Ministar Vulin posetio Bajinu Baštu

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je danas renoviranu Policijsku stanicu u Bajinoj Bašti i poručio da Ministarstvo unutrašnjih poslova jednako brine o bezbednosti svakog mesta, opštine i grada u Srbiji, bez obzira da li se oni nalazili u pograničnom delu naše zemlje ili u unutrašnjosti.

Nakon posete Policijskoj stanici ministar se uputio u salu bioskopa gde je dočekao veliki broj pristalica Pokreta socijalista.

Obraćajući se prisutnima rekao je da je Drina uvek bila medja koju su nam drugi postavljali, a mi gledali kako da je premostimo da ne stoji medju nama.

“Ovde sam da govorim pred ljudima koji žive srpski svet i koji znaju da je to jedina garancija našeg opstanka. Zadatak ove generacije srpskih političara je da stvore srpski svet inače, bojim se da neće biti sledeće generacije kojima ćemo tu ideju preneti. Zato glasanje za predsednika Vučića nije glasanje za jednu političku stranku već za ideju, za vekovnu borbu jednog naroda da bude zajedno, suguran i bezbedan. Članovima Pokreta socijalista želim da kažem da glasaju za Aleksandra Vučića. Ovo su istorijski izbori u istorijskom vremenu u kome je svet koji smo poznavali prestao da postoji. Zato kada glasate za predsednika Vučića vi glasate za to da Srbija ostane vojno neutralna, da Srbija nikada neće biti deo NATO pakta, da neće uvoditi sankcije svojim prijateljima i da će sama odlučivati ko su joj prijatelji. Takodje, glasanjem za Vučića glasate da Srbija neće napustiti Republiku Srpsku, da Kosovo neće biti tudja i strana reč, već deo naše zemlje, da ćemo se razvijati i graditi svoju zemlju i da će u ovoj zemlji odlučivati Srbi, a ne stranci i da ćemo nastaviti putem razvoja“, izjavio je Vulin.

Ovaj članak je pročitalo 2920 posetilaca portala!

2 thoughts on “Ministar Vulin posetio Bajinu Baštu

 • 14. марта 2022. at 20:26
  Permalink

  Drina uvek bila medja koju su nam drugi postavljali, a mi gledali kako da je premostimo da ne stoji medju nama – tako što ćete što više ljudi iz RS da prijavite u BG i ostala kritična mesta???

  Reply
 • 15. марта 2022. at 20:36
  Permalink

  sta ce vulin u nasem bioskopu…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.