SrbijaSrednja

Konkurs za buduće policajce

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo je konkurs za upis 210 učenika u prvi razred Srednje škole unutrašnjih poslova “Jakov Nenadović“ u Sremskoj Kamenici za školsku 2023/2024. godinu, koji će trajati od 3. do 18. aprila 2023. godine.

Pravo da konkurišu imaju državljani Republike Srbije sa mestom prebivališta na teritoriji Republike Srbije, najmanje godinu dana neprekidno pre dana podnošenja prijave na konkurs za upis u školu. Kandidat treba da ima manje od 17 godina počev od 1. septembra školske godine u kojoj upisuje prvi razred škole (kandidati koji su rođeni posle 31. avgusta 2006. godine) i da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak, odnosno da mu nije izrečena vaspitna mera ili kazna maloletničkog zatvora kao i da ispunjava kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti i bezbednosne uslove, za sticanje obrazovanja.

Prijavu na konkurs roditelj, odnosno drugi zakonski zastupnik kandidata podnosi na obrascu prijave (obrazac se može dobiti u policijskoj stanici ili preuzeti sa internet adrese www.ssup.edu.rs ) uz ostalu dokumentaciju, neposredno u SŠUP (Sremska Kamenica, ul. Železnička broj 22) ili u policijskoj stanici, po mestu prebivališta kandidata u roku od 15 dana od dana objavljivanja konkursa.

Više informacija o konkursu možete naći na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i Srednje škole unutrašnjih poslova www.ssup.edu.rs.

MUP

Ovaj članak je pročitalo 135 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.