BaštinaPanorama

Konkurs za izbor najlepših starih fotografija i razglednica

Posle višegodišnje pauze ponovo sakupljamo i biramo najlepše stare fotografije, slike i razglednice bajinobaštanskog kraja. Radio televizija PRIMA organizuje tradicionalni šesti konkurs za izbor najlepših starih fotografija i razglednica.

Ove godine, pozivamo sve zainteresovane sugrađane koji poseduju zanimljive i retke stare fotografije, razglednice i crteže sa temama i motivima bajinobaštanskog kraja da se jave na ovaj konkurs.

Kriterijume za konkurs ispunjavaju fotografije i ilustracije sa motivima iz ličnog i javnog života naših sugrađana i predaka. Panorame grada, priroda, selo, fotografije običaja i društvenih događaja, neobične i retke slike koje ilustruju život, tradiciju i kulturu našeg zavičaja.

Šesti po redu konkurs za izbor starih fotografija organizuje Radio televizija PRIMA a izbor najboljih slika izvršiće stručni žiri po završetku konkursa. Radio televizija PRIMA i donatori ovog konkursa obezbedjuju prigodne nagrade za najuspešnije radove.

Sve fotografije biće izložene na zajedničkoj izložbi kada će pobednicima biti uručene prigodne nagrade.

Učestvujte ponovo na našem obnovljenom konkursu starih fotografija i razglednica i svojim radovima dajte doprinos očuvanju tradicije, kulturnih vrednosti i identiteta našeg zavičaja.

Očekujemo Vas!

Vaša Radio televizija PRIMA!

Ovaj članak je pročitalo 428 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.