Kamp “Mladih čuvara prirode” na Tari

Javno preduzeće Nacionalni park “Tara”  ove godine organizuje 11. po redu kamp “Mladih čuvara prirode” na Mitrovcu na Tari. Od 2006.godine, kada se NP “Tara” uključio u Asocijaciju mladih rendzera koja je osnovana pod okriljem Evropske federacije nacionalnih parkova, kroz ovaj kamp prošlo je više od 700 dece iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore.

Kamp je namenjen deci od 7 do 15 godina starosti koja zele da upoznaju Taru, njenu floru i faunu, savladaju veštine orijentacije, provedu vreme u prirodi uz druzenje i igru. Rad se odvija po grupama od po 12 učesnika.

Deca će svih sedam dana, koliko traje kamp, biti pod nadzorom kako isntruktora, tako i pedagoga. Smeštaj je u objektima NP Tara, a ishrana je organizovana u Dečijem odmaralištu Mitrovac na Tari, gde je, takodje, obezbedjen i medicinski nadzor.

Prijavljivanje za kamp je počelo i trajaće do početka jula meseca. Roditelji zainteresovani  da prijave svoje dete mogu se javiti na broj telefona 031/ 863-644, na e-mail: mladirendzeri@nptara.rs, kao i na sajtu www.nptara.rs .

Primus

Ovaj članak je pročitalo 753 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.