Turizam

„Gondola opening“ 29. decembra na Zlatiboru

U iščekivanju snežnih padavina, Gold gondola najavljuje “Gondola opening“, otvaranje zimske sezone na Zlatiboru, za 29. decembar 2022. godine.

“Gondola opening“ biće održan s ciljem da na simboličan način obeleži početak  zimskih aktivnosti na najdužoj jednosegmentnoj gondoli na svetu, a čija atraktivnost i dodatni  programi privlače sve veći broj gostiju iz Srbije i celog regiona. Tog dana, važiće popust u visini od 20% na sve pojedinačne karte.

Tokom trajanja “Gondola openinga“ na krajnjoj stanici, na Torniku, posetioci će moći da uživaju u ukusima autentičnih domaćih pića kao i slatkih i slanih specijaliteteta zlatiborskog kraja. Takođe, tom prilikom gosti će moći da isprobaju i autentični “Gondola gel za usne“, napravljen na Zlatiboru u potpunosti na prirodnoj osnovi.

Javno preduzeće “Gold gondola“ Zlatibor, želi da kroz promociju lokalnih proizvoda i brendova, a u saglasju sa  društveno odgovornim poslovanjem, podrži  osnaživanje preduzetnika i  lokalne zajednice na Zlatiboru. Kao članica Klastera zdravstvenog velnes i spa turizma Srbije, Gold gondola  podržava zdrave stilove života koji će tokom zime biti realizovani duž trase, kroz ponudu  za uživanje posetilaca gondole iz čitavog  sveta.

Košarkaši KK “Zlatibor Gold gondola“ i mnogobrojni sportisti  sa Zlatibora, biće gosti “Gondola openinga“.

Ovaj članak je pročitalo 181 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.