Fudbalski turnir za devojčice i dečake

Bajina Bašta danas je domaćin turnira u fudbalu za dečake i devojčice koji se organizuje u okviru Sportskih igara mladih. Na turniru pod nazivom “Coca Cola Challenge“ učešće su uzeli devojčice i dečaci rodjeni 2006. godine.

“Ove godine Bajina Bašta je domaćin takmičenja u fudbalu koji se igra u okviru Sportskih igara mladih koji se masovno organizuju po Srbiji. Mi se nadamo da će sa ovog terena šampioni otići na regionalna takmičenje gde će predstavljati našu opštinu na najbolji mogući način“, rekao je Dejan Timotijević iz Sportskog saveza Bajine Bašte.

Za ovo takmičenje prijavilo se po sedam ženskih i muških fudbalskih ekipa. Inače, to je do sada i najveći broj prijavljenih ženskih fudbalskih ekipa po gradovima.

Takmičenje se organizuje u organizaciji Sportskog saveza, a pod pokroviteljstvom Opštine Bajina Bašta i Sportskih igara mladih.

“Nadamo se da će već sledeće godine ovo takmičenje zaživeti i u Bajinoj Bašti. Pored fudbala, u okviru ove manifestacije održava se takmičenje u još deset disciplina tako da se nadamo da ćemo sledeće godine mi biti domaćini ovog takmičenja“, zaključuje Timotijević.

Ovaj članak je pročitalo 818 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.