Branko Ružić u Bajinoj Bašti

Potpredsednik GO SPS i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Branko Ružić danas je posetio Osnovnu školu Sveti Sava u Bajinoj Bašti i Osnovnu školu u selu Zaglavak, nakon čega se sastao sa članovima OO SPS-a.

“Lista – Ivica Dačić premijer Srbije – ima pregršt ostvarenih i kvalitetnih kandidata na čelu sa Ivicom Dačićem i mislim da je najvažnije da se izborimo za ono što žele svi gradjani i gradjanke Republike Srbije koji su patriotski i državotvorno orijentisani kao što to žele i žitelji Bajine Bašte. Da živimo pre svega u suverenoj, nezavisnoj, socijalno pravednoj državi i slobodnoj zemlji. Da budemo fokusirani isključivo na ono što je interes Srbije i njenih gradjana. Kada govorimo o Bajinoj Bašti ne samo o lokalnim izborima nego i o republičkim, mi iz Bajine Bašte imamo Oliveru Djurović koja se nalazi na našoj listi i mi ne želimo da afirmišemo prisustvo žena ili pripadnica nežnijeg pola kao afirmativnu meru i kao zakonsku obavezu. Smatramo da su žene mnogo lojalnije, čestitije, časnije da su pravi saradnici i da mogu da daju jedan pun doprinos u sferama u kojima praktično grade svoje karijere, a ono što je važno za lokalne izbore u Bajinoj Bašti 3. aprila, mislim da SPS ovde tradicionalno ima snagu i potencijal. Ovo jeste jedan majdan socijalističkih glasova i uveren sam da će upravo naša lista sa Petrom Petrovićem na čelu i njegovim timom, napraviti odličan rezultat, da će dati jednu novu socijalno pravedniju fizionomiju Bajinoj Bašti jer Bajina Bašta trenutno zaslužuje mnogo više nego što trenutno ima“, izjavio je Ružić.

Dodao je da Bajina Bašta ima ogroman potencijal ne samo turistički i da je krajnje vreme da se Bajinoj Bašti vrati staro ruho u nekom novom modelu i da socijalisti igraju mnogo snažiju ulogu u trasiranju svih važnih pravaca razvoja ove opštine.

“Uveren sam da ćemo 3. aprila ovde u Bajinoj Bašti napraviti odličan rezultat. Želimo da pobedimo i kažemo da smatramo i verujemo u to da je Ivica Dačić najbolji kandidat za premijera. Mi sa ponosom to tvrdimo, jer smatramo da je to interes Srbije, a ne interes Ivice Dačića ili SPS-a. Takodje smatramo da naš zajednički kandidat na predstojećim izborima Aleksandar Vučić treba da pobedi u prvom krugu i da nastavi da bude predsednik Republike, ali to ne znači da lista okupljena oko SPS na republičkom nivou, nema bolje kandidate nego što ih ima na nekim drugim listama pa i na listi SNS“, zaključuje Ružić.

Ovaj članak je pročitalo 810 posetilaca portala!

One thought on “Branko Ružić u Bajinoj Bašti

  • 21. марта 2022. at 15:41
    Permalink

    Slobina deca se ne predaju. Kako nas je policija maltretirala tih dana…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.