Bezbednost dece u saobraćaju

Komisija za bezbednost saobraćaja opštine Bajina Bašta se uključila u projekat obuke za pravilnu upotrebu bezbednosnih sedišta za decu, koji sprovodi Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, sa ciljem unapredjenja bezbednosti dece u saobraćaju.  U okviru ovog projekta u našem gradu će u utorak 14.marta biti održano predavanje o stanju bezbednosti dece u saobraćaju i obuka za pravilnu upotrebu bezbednosnih sedišta za decu. Predavanje i obuka će se održati u skupštinskoj sali opštine Bajina Bašta u vremenu od 10:40 do 13:15. Po završetku predavanja i obuke prisutnima će biti deljena autosedišta ua decu. Broj sedišta koja će biti podeljena je ograničen.

Pozivaju se svi roditelji dece uzrasta do 7 godina, kao i budući roditelji i svi ostali zainteresovani da uzmu učešće u projektu i prisustvuju ovom dogadjaju kako bismo unapredili  bezbednost dece u saobraćaju.

Bliže informacije o predavanju i obuci koji će biti sprovedeni se mogu dobiti u auto školi „Silver“ radnim danima od 9 do 12 časova i na broj telefona 064/206-71-60, kao i  u saobraćajnoj inspekciji opštine Bajina Bašta radnim danima od 10 do 14 ili na broj telefona 069/ 82-59-200.

Ovaj članak je pročitalo 802 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.