ObaveštenjaOrdinacija

Besplatni preventivni pregledi u užičkoj bolnici i Domu zdravlja

Odlukom Ministarstva zdravlja Republike Srbije za vikend će u domovima zdravlja i Opštoj bolnici Užice obaviće se biti organizovani besplatni preventivni pregledi za sve građane, kako za one koji imaju zdravstveno osiguranje, tako i za stanovništvo bez zdravstvene knjižice.

Za besplatne preventivne preglede koji će biti organizovani 14. i 15. avgusta uput nije potreban. Pregledi će se obavljati u vremenu od 8 do 14 časova.

U subotu i nedelju u užičkoj bolnici biće organizovani preventivni ultrazvučni pregled abdomena, pregled neurologa, pregled hirurga, ginekologa – bimanuelni pregled i ultrazvuk, pregled urologa, oftalmologa, dermatologa, pedijatra i laboratorijske analize. Sutra će takodje biti organizovan besplatan specijalistički pregled interniste i reumatologa, dok je u nedelju planiran i pregled interniste i kardiologa.

U Domu zdravlja Užice za sutra su planirani preventivni ginekološki pregled žena (PAPA ,VS) sa zakazivanjem skrining mamografije, stomatološki pregled i zdravstveno – vaspitni rad uz organizovanje izložbe polivalentne patronažne službe. U nedelju će seobaviti pregled odraslih sa antropometrijskim merenjem i laboratorijska dijagnostika.

Uput nije potreban

Ovaj članak je pročitalo 384 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.