Javne službe

Besplatan parking za porodice sa troje i više dece

Više od 250 majki sa troje i više dece sa teritorije opštine Bajina Bašta do sada se prijavilo za kartice Udruženja „Tri plus“ iz Čačka. Njima su omogućeni popusti za brojne proizvode, ali i usluge u više od 25 gradova i opština u Srbiji.

“Danas smo ovde da prezentujemo napredek u našoj saradnji, koja je počela pre dve godine. Želim da istaknem da 255 porodica sa teritorije opštine Bajina Bašta koristi benefite i popuste preko ponosnih kartica “Cena minus za 3+“. Danas smo ovde kako bi prezentovali tri plus aplikaciju putem koje će porodice sa troje i više dece moći da koriste uslugu besplatnog parkiranja u trajanju od nekoliko sati. Naravno, tu saradnja neće stati, mi nastavljamo dalje. Sve što odbornici budu prepoznali kao interes višečlanih porodica mi ćemo to svakako podržati i opravdati, a pre svega pokazati poštovanje prema porodicama sa troje i više dece. Istovremeno, želimo da ohrabrimo porodice sa jednim i dvoje dece da proširuju svoje porodice, kako bi se odbranili od najvećeg neprijatelja u Srbiji u ovom trenutku, a to je bela kuga“, izjavio je Vladica Gavrilović predsednik pokreta iz Udruženja “Tri plus“

Predsednica Opštine Vesna Djurić, izrazila je zadovoljstvo što je u Bajinoj Bašti sve više porodica sa troje i više dece.

“Opština Bajina Bašta kao i do sada daće svoj doprinos i maksimalno će se truditi koliko je u mogućnosti da olakša tim porodicama. Ono što je svakako izvesno, jeste, da će porodicama sa troje i više dece biti omogućeno besplatno parkiranje u trajanju od nekoliko sati. Takodje, razmatramo mogućnost da se višečlanim porodicama odobri popust na komunalne usluge“, rekla je Djurićeva.

Kako je rekla, razmatra se mogućnost da se deca koja se nalaze na listi cekanja za vrtić, upišu u privatne vrtiće, što bi subvencionisala opština. Ovo se svakako odnosi na treće i četvrto dete u porodici.

Ovaj članak je pročitalo 1379 posetilaca portala!

2 thoughts on “Besplatan parking za porodice sa troje i više dece

  • Baba Smiljana

    Računaju li se i vanbračna đeca u te popuste i oslobođenja ? Ako imam 2x 3 onda dobijam i više sati?

    Reply
  • milan

    racunaju sen naravno.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.