Anketa: Protiv naplate parkinga

Anketa našeg Portala, koja je trajala proteklih sedmica, pokazala je da je većina naših sugrađana protivi naplati parkiranja u gradu. Njih 75 smatra da parkiranje treba uvek da bude besplatno dok 44 ispitanika smatra da parkiranje treba uvek da se naplaćuje. Samo 7 učesnika ankete smatra da parkiranje treba naplaćivati samo onda kada su gužve.

Od danas je pred čitaocima našeg Portala nova anketa u kojoj, ovog puta, tražimo odgovor na pitanje o sudbini spomenika narodno-oslobodilačke revolucije na Trgu Dušana Jerkovića.

Učestvujte i Vi – anketa je anonimna a možete nam i pisati na zadatu temu.

Prvi Portal svakog meseca objavljuje anketu na neku od značajnih tema iz javnog života naše varošice. Sve dosadašnje ankete možete pogledati u rubrici Ankete a ovim vidom istraživanja mišljenja građana želimo da ukažemo na važnost pojedinih tema i odnos građana prema njima.

Vaš Prvi Portal!

Ovaj članak je pročitalo 1578 posetilaca portala!

2 thoughts on “Anketa: Protiv naplate parkinga

 • 11. новембра 2020. at 21:51
  Permalink

  Naravno da ne treba naplacivati.Ljudi dolaze na parkinge od zgrada da nebi placali tako da stanari tih istih zgrada nemaju gde da se parkiraju.

  Reply
 • 5. децембра 2020. at 12:33
  Permalink

  Obeležavanje parking mesta je uredu ali ovi brojevi su lakrdija žešća.To nisam videla ni u jednom gradu našeg regiona a i dalje.Ako se naplaćuje parking, kako se rešava parking za stanare zgrada ili oko škole u centru grada?Posebna je priča sa ” piši pa briši” i način kako kolima doći na određeno mesti!?Predlažem da neko stručan rešava ova pitanja!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.