Anketa: Gradjani nezadovoljni radom zimske službe

Anketa Prvog portala, na temu održavanja puteva u zimskom periodu na teritoriji opštine Bajina Bašta pokazala je, da većina gradjana nije zadovoljna radom ove službe.

Naime, u anketi koja je trajala tokom februara meseca, gradjani su imali priliku da rad zimske službe ocene od jedan do pet. Većina učesnika ankete, njih 35 je rad zimske službe ocenila nedovoljnom ocenom dok je 21 ispitanik ovoj službi dao prolaznu ocenu. Svega devet učesnika ankete ocenilo je rad zimske službe ocenom tri, a osam ispitanika glasalo je ocenom četiri. Da je zimska služba odlično radila svoj posao na održavanju puteva smatra pet anketiranih učesnika.

Od danas je pred čitaocima našeg Portala nova anketa u kojoj, ovog puta, tražimo odgovor na pitanje da li ste za vakcinu protiv korone ili ne?

Učestvujte i Vi – anketa je anonimna a možete nam i pisati na zadatu temu.

Prvi Portal svakog meseca objavljuje anketu na neku od značajnih tema iz javnog života naše varošice. Sve dosadašnje ankete možete pogledati u rubrici Ankete a ovim vidom istraživanja mišljenja građana želimo da ukažemo na važnost pojedinih tema i odnos građana prema njima.

Vaš Prvi portal!

Ovaj članak je pročitalo 1107 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.