Adaptacija i modernizacija dečijih odmarališta

Centar dečijih letovališta i oporavilišta grada Beograda u narednom periodu planira obnovu još jednog paviljona na Tari, koji će biti rekonstruisan po najsavremenijim standardima, izjavila je direktorka Centra dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda Tanja Santrač. Kako je navela u planu je i renoviranje bungalova i bazena koji su u sastavu objekta Šuplja stena na Avali, rekonstrukcija objekta u Brusu i dečijeg odmarališta na Rudniku.

Prema njenim rečima u objekte Centra od oktobra 2018. godine do danas, kroz kapitalna ulaganja koja podrazumevaju različite radove na objektima, kupovinu novog nameštaja, opreme, vozila i mehanizacije,
uloženo je više od 100 miliona dinara.

Naglasila je da je nedavno na Goču kompletno renoviran i objekat „Nova zgrada“, u koju je uloženo više od 6 miliona dinara.

“Na objektu Stanišinci na Goču pre dva meseca završeni su radovi na sanaciji i renoviranju dve postojeće zgrade Sunce i Pahuljica, tako da je sada naša maskota Zeka Gočko spreman da, usled popuštanja protivepidemijskih mera, dočeka mališane pred predstojeću sezonu. Dobili smo sjajne vesti da su protivepidemijske mere ublažene i da je konačno moguće organizovanje ekskurzija, rekreativnih nastava, zimovanja, letovanja. To znači da se mališani vraćaju u naše objekte, a posebno me raduje što će imati priliku da borave u novorekonstruisanom objektu na Goču, i što će moći da uživaju u bogatim zabavnim i edukativnim sadržajima“, poručila je Santračeva.

Ovaj članak je pročitalo 649 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.