Izmena plana investicija

Na prvoj sednici Opštinskog veća u novom sazivu, usvojen je završni račun budžeta Opštine za 2021. godinu. Ono što je izvesno jeste, da će se raditi rebalans budžeta zbog čega je uradjena izmena plana javnih investicija. Prema rečima predsednice Opštine Vesne Djurić, ove godine se neće raditi Svetosavska ulica, kao ni ulica Jovana Jovanovića Zmaja. Planom investicija za ovu godinu nije predvidjena ni rekonstrukcija Dečijeg vrtića iako je prethodno najavljivana.

“Trudili smo se da budemo realni i racionalni. Ove godine sigurno nećemo raditi ulicu Svetosavsku ni Jovana Jovanovića Zmaja, jer ne bi stigli ni da započnemo posao. Zbog obimne papirologije, veliki problem nam predstavlja rekonstrukcija Dečijeg vrtića, koju ćemo takodje odložiti. U zamenu za pomenute ulice i Dečiji vrtić planom smo predvideli rekonstrukciju trotoara u ulici Hajduk Veljka, Maksima Gorkog i ulicu pored keja“, izjavila je Djurićeva i dodala da će

Zbog poskupljenja prehrambenih proizvoda i energenata, iz budžeta će se dodatno izdvojiti sredstva zapomoć Dečijem vrtiću za ishranu dece, zatim, Centru za socijalni rad u vidu jednokratnih pomoći, a dodatno će se izdvojiti sredstva i za zamenu krova u Osnovnoj školi “Sveti Sava“ i uputiti jednokratna pomoći Centru za socijalni rad.

 

Ovaj članak je pročitalo 228 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.