Turizam

Rekordna posećenost tokom praznika

Tokom četiri novogodišnja dana, Zlatibor je oborio sve rekorde posećenosti. Prema podacima Turističke organizacije Zlatibor, na ovoj turističkoj destinaciji tokom praznika boravilo je preko 50.000 gostiju. Smeštajni kapaciteti u privatnoj i hotelskoj režiji bili su popunjeni danima unazad.

Kao što se i moglo pretpostaviti, veliko interesovanje i dalje vlada za zlatiborsku Gold gondolu koja je radila sve dane praznika. Sada već karakteristični redovi za zimsku sezonu formirali su se od ranog jutra i veliki broj putnika strpljivo je stajao u redu čekajući svoju kabinu.

Za samo četiri novogodišnja dana, gondola je prevezla preko šest hiljada putnika, a rezultat bi bio i daleko impresivniji da još uvek nisu na snazi epidemiološke mere zbog kojih je kapacitet kabina prepolovljen i maksimalan broj putnika ograničen na pet po kabini.

“Poseban kuriozitet za prvu Novu godinu koju proslavljamo sa našim putnicima je specijalna praznična ponuda u vidu dve kabine dekorisane u novogodišnjem ruhu koje su putnici mogli zakupiti samo za sebe. Pored posebnosti same kabine, putnicima koji su se odlučili za ovaj paket, omogućili smo ulazak bez
čekanja u redu, a na samom ulasku ih je čekao i  poklon dobrodošlice. Zbog velikog interesovanja koje su putnici pokazali, odlučili smo da ova praznična ponuda traje do 15. januara, kako bismo što većem broju putnika pružili mogućnost da uživaju u ovoj posebnoj vožnji“, saopštili su iz JP Gold gondola.

Ovaj članak je pročitalo 777 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.