Servis Info

Lidl stiže na Zlatibor

Jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u svetu, Lidl, otvoriće svoju prvu prodavnicu na Zlatiboru, u četvrtak 7. decembra na adresi Miladina Pećinara 2A, sa početkom u 8 časova. Nova prodavnica predstavlja značajan korak ka proširenju prisustva Lidla u Srbiji, a takođe donosi nove mogućnosti za lokalnu zajednicu.

„Nakon velike želje, došao je red da i stanovnici Zlatibora i okolnih mesta dobiju svoju prodavnicu, a sama lokacija olakšava kupovinu svima, od lokalnog stanovništva do velikog broja turista koji odmaraju na Zlatiboru“, izjavila Marija Kojčić iz Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Lidl na Zlatiboru postaje integralni deo turističke ponude, nudeći jedinstveno iskustvo kupovine. Bez obzira da li ste Zlatiborac ili posetilac, očekujte svežu ponudu proizvoda i pristupačne cene koje su postale prepoznatljive za Lidl.

Nova prodavnica, ne samo da će pružiti jednostavnost usluge i kvalitet ponude, već će i podržati lokalnu zajednicu, a sama lokacija prodavnice uz magistralni put ka Crnoj Gori predstavlja dodatnu vrednost.

U skladu sa savremenim potrebama, Lidlova prodavnica na Zlatiboru je opremljena i e-punjačima, kako bi pružila dodatnu pogodnost putnicima koji žele da brzo i lako dopune svoja električna vozila tokom putovanja, a usput i obave kupovinu namirnica.

Lidl tim će se otvaranjem ove prodavnice proširiti za oko 30 novih kolega, koji će kao i svi zaposleni u Lidlu, imati petodnevnu radnu nedelju i plaćen svaki minut rada, kao i posebne benefite poput privatnog zdravstvenog osiguranja pod jednakim uslovima za sve.

Povodom otvaranja, Lidl je obezbedio i posebne pakete „Bebina čarobna kutija“ koji su podrška za sve mame koje se porode u Zdravstvenoj Stanici Zlatibor, ZC Užice, u nedelji nakon otvaranja Lidla u ovom gradu, tačnije od 7 do 13. decembra.

Ovaj članak je pročitalo 1143 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.