Prodaja vozila na parkinzima kažnjiva

Odlukom o tehničkom regulisanju saobraćaja u naseljima na teritoriji Opštine Bajina Bašta propisana je zabrana držanja neregistrovanih i zapuštenih vozila i vozila namenjenih prodaji koja se nalaze na ulicama, trotoarima, parkiralištima i drugim javnim površinama namenjenim za saobraćaj u svim naseljenim mestima na području Opštine Bajina Bašta.

Odeljenje za inspekcijske poslove i  komunalne delatnosti Opštinske uprave Bajina Bašta pozvalo je ovih dana građane da svoja neregistrovana vozila i vozila namenjena prodaji ne parkiraju na javnim površinama namenjenim saobraćaju.

Ovaj, pre svega nepropisan, način zauzimanja ionako malog broja parking mesta, opterećuje i saobraćaj i mogućnost parkiranja u gradu. Opštinari kažu da su žalbe građana učestale pa će morati da predvostruče papir i počnu sa kažnjavanjem onih koji nepropisno koriste parking mesta.

Za  nesavesne sugrađane, koji ne budu poštovali navedenu Odluku i izvrše neke od napred navedenih zabranjenih radnji propisane su novčane kazne u iznosu od 5.000 do 50.000 dinara za fizička lica.

Slučajeve izlaganja radi prodaje neregistrovanih vozila na parkinzima mogu prijaviti i građani pozivom na telefonski broj opštinske Komunalne inspekcije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.