Улазнице у продаји

 

Да би се посетиоци Дринске регате заштитили од фалсификованих карата и да би се спречила нелегална продаја улазница из бајинобаштанског СТЦ-а стигло нам је саопштење које подсећа све заинтересоване на који начин могу доћи до карата за предстејеће догађаје. Можете га прочитати у наставку.

„Као организатори 24. Дринске регате апелујемо на посетиоце да улазнице за све догађаје у оквиру манифестације купују искључиво на овлашћеним местима. Имајући у виду огромно интересовање за све сегменте манифестације а посебно за концерт Здравка Чолића и спуст Дрином желимо да предупредимо све евентуалне непријатности до којих може доћи уколико се улазнице и котизације не купе на овлашћеним местима.

 

Напомињемо да су улазнице за концерте као и котизације за учешће на регати вишеструко заштићене и да ће контрола на улазима, у сарадњи са полицијским службеницима, бити на највишем нивоу. Циљ нам је да се предупреди било каква нелегална продаја улазница и да се сви посетиоци заштите од пиратерије.

 

Потрудили смо се да максимално изађемо у сусрет нашим посетиоцима са ценама улазница а да квалитет концерата буде на највишем нивоу. Што се тиче котизација за спуст Дрином њихова цена је већ дуги низ година 1500 динара по пловилу и за тај износ сви чланови посаде добијају осигурање а из тог прихода се финансира и обезбеђење на води које се састоји од више стотина агажованих људи.

 

Да би наша манифестација наставила да расте како у организационом смислу тако и квалитативно неопходно је да се покрију одређени трошкови и зато апелујемо на све посетиоце манифестације да улазнице купују искључиво на овлашћеним местима.

 

Улазнице за Мост Фест могу се купити у свим пословницама Гигс Тикса у земљи и инстранству, затим у Туристичком инфо центру у Бајиној Башти као и на билетарницама на улазу у концертни простор. Котизације за Дринску регату продаваће се искључиво на старту регате у Перућцу где ће се уз купљену котизацију, која је уствари улазница за чамац, добијати и број за чамац, капетанска легитимација, евиденциони картон за уписивање чланова посаде (што је важно због осигурања) и правилник пловидбе (изузетно важно због безбедности).

 

Карте за концерт Тропико бенда могу се купити у Туристичком инфо центру у Бајиној Башти као и на билетарницама на улазу. За хуманитарни концерт у четвртак неће се се продавати улазници већ ће на улазима бити постављене кутије за добровољне прилоге.

 

За све додатне информације и појашњења можете контактирати Туристички инфо центар у Бајиној Башти на 031/866-903 и info@taradrina.com

 

Позивамо вас да заједно помогнемо да Дринска регата постане још боља и у потпуности оправда епитет најбоље туристичке манифестације у Србији.“

 

 

Ovaj članak je pročitalo 812 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.